Healingen

Raster energie sessie

Herstellen Goddelijke Blauwdruk
De Universele Bron is het leven en het bewustzijn van het gehele universum, alles wat is, komt voort uit de Bron. Rond je auraveld is er een geometrisch structuur, deze is verbonden aan een energetisch netwerk dat om de aarde heen ligt het zogenoemde Axitonale lijnen of Raster energie.

In het Universum bevinden zich ook energetische lijnen, deze worden de Galaxitonale lijnen genoemd, deze lijnen vormen ook een raster; deze beiden rasters zijn verbonden met elkaar.
Wij zijn ook verbonden met deze Axitonale en Galaxitonale lijnen. Dit raster vormt een blauwdruk die de verbinding met ons Hogere Zelf ( I AM Presence) en innerlijke leiding van de Universele Bron en de Kosmos is.
Ons individuele bewustzijn is niet afgescheiden van het universele bewustzijn van de Bron, daarom zijn we allen uniek en spiritueel goddelijke wezens.

Door allerlei invloeden van de maatschappij in ons leven kunnen er verstoringen ontstaan in ons lichaam en geest. Je wordt dus zo gedwongen de Bron en alle vormen van je innerlijke autoriteit buiten jezelf te zoeken, met als gevolg dat je afhankelijk wordt van wat anderen vinden, zeggen of doen, wat leidt tot angst, macht, onderdrukking en controle.
Iets wat we nog steeds om ons heen zien gebeuren; met andere woorden je originele Goddelijke blauwdruk die laat zien wat jouw ware essentie is, is verstoord geraakt.

Er zijn energetische blokkades (stempels) op ons blauwdruk gezet die er voor zorgen dat we niet in ons Ware zelf kunnen gaan staan. Terwijl het juist de bedoeling is dat we onze volledige potenties mogen gaan benutten.

Door het faciliteren van de Rasterenergie die een hoge trillingsfrequentie heeft, kunnen stempels en energetische blokkades gereinigd en hersteld worden, waardoor je als het ware opnieuw herbedraad wordt.
Er vindt heling op diepgaand niveau plaats in het mentale, het emotionele en het fysieke lichaam. Het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Je aura wordt hierdoor hersteld en karmische belasting die je nu los mag laten, verdwijnt. Je originele Goddelijke blauwdruk wordt hersteld. Dit leidt tot meer inzicht en bewustwording. Je wordt je weer bewust van je eigen Goddelijke vonk.
Het herstellen van je Goddelijke blauwdruk brengt je weer naar Eenheid.

Kosten Rasterhealing: €75,-
Alle behandelingen en consulten tegen contante betaling en alleen op afspraak
Om een afspraak te maken, kun je mij bereiken op 0495-534051 of het contactformulier invullen.
Behandelingen zijn nooit een vervanging van reguliere zorg en derhalve zal er ook nooit een diagnose door mij gesteld worden. Bij fysieke klachten ga je altijd eerst naar de huisarts.

Tijdens de healing werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je helaas niet deelnemen als je epilepsie of een pacemaker hebt, en als je een ernstige psychische stoornis zoals schizofrenie of een andere stoornis hebt.
Het (bewust) verzwijgen hiervan komt geheel voor eigen risico.

Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de Algemene en Aanvullende Voorwaarden