Lachyoga / Hasya yoga

Voel je het leven als zwaar of moeilijk? Ben jij opzoek naar een uitlaatklep voor spanning, verdriet of zorgen? Ervaar jij chronische pijnen waarvan je verteld is er maar mee te leven? Gaan er dagen voorbij dat jij niet gelachen hebt?

Davie is gecertificeerd als Lachyoga Leader en als Lachyoga Teacher. Hij geeft workshops lachyoga maar mag ook andere mensen opleiden tot Lachyoga Leader.

Ben je bewust van de kracht en het belang van een dagelijkse lach.
Deze vorm van yoga is ontwikkeld door Dr. Madan Kataria, arts interne geneeskunde en cardioloog te Mumbai India. Lachen helpt om het lichaam anti-killer-cellen aan te maken, welke zorgen voor een sterk(er) immuunsysteem.

Zodra je mondhoeken aanstalten maken tot het produceren van een lach maken je hersenen stoffen waarvan je meer geluk zult ervaren (serotonine en dopamine). De natuurlijke antidepressiva van ons eigen lichaam. Geen wonder dat lachen gezond is!

Lachen zorgt voor verlichting, ontspanning en een betere bloedtoevoer. Ook maakt het lichaam hormonen aan (endorfine) waardoor pijn gereduceerd wordt. Lachen is een krachtige anti-stressor, het ontspant en helpt je te relativeren.

Lachyoga bestaat uit ademhalingsoefeningen, rek- en strekoefeningen, lachyoga oefeningen, klap-ritme, meditaties en diverse vormen van spel. Het allermooiste, lachyoga is geschikt voor iedereen! Jong, oud, gezond of ziek. Iedereen kan en mag meedoen!

Samen lachen brengt verbondenheid waardoor het de perfecte manier is van teambuilding voor uw bedrijf of vereniging! Elke situatie waarin het belangrijk is dat de deelnemers de positieve effecten van lachen ervaren is een gelegenheid voor lachyoga! Waar wacht u nog op, vraag vrijblijvend meer informatie aan of neem deel aan de maandelijkse workshop in Weert om lachyoga te ervaren. Zie Home voor de activiteiten.

Een deelnemer aan het woord.....

Humor is de beste heelmeester, soms is het lachen tot je breekt om je vervolgens weer heel te voelen. Dit is nou eens een leuke ervaring! Lieve Davie en Jose, we treffen elkaar vast wel weer.

Wat hebben de mensen van jullie genoten op de Body & Soul beurs. Bedankt voor jullie leuke workshop!

Met lachyoga laat je al je spanningen los en ga je opgelucht weer naar huis.

De workshop vond ik een hele bijzondere ervaring, Ik heb weer ervaren dat lachen je energie geeft én dat sneller verbinding met anderen wordt gemaakt.  Fijn om dit onder professionele begeleiding van Davie en José te hebben mogen meemaken.

Dank jullie wel!! Het was echt super leuk en gezellig. Een mooie aanwinst voor het weekend! We hebben genoten van jullie aanwezigheid. Mooi om de veranderingen bij elkaar te zien en te ervaren wat vreugde met een mens kan doen.

Meedoen aan lachyoga? Geef je meteen op voor de eerstvolgende workshop!

Contactformulier