Paranormale Coach & Genezer

Automatisch schrift

Met automatisch schrift of ook wel channelen genoemd wordt mijn hand overgenomen om te schrijven. Ik schrijf dus niet zelf. Je gids schrijft een boodschap voor jezelf.

Voor we met ons huidige leven hier op aarde begonnen, hebben we afgesproken met onze gids dat die ons op een liefdevolle manier zou helpen met ons leven op aarde. De gids (een onstoffelijke ziel) helpt ons op ons levenspad, door hun liefdevolle aanwezigheid en geven ons vaak hints. Deze hints komen in vele verschillende vormen op ons pad, zoals heldere ingevingen of "toevallige"gebeurtenissen.

Je gids kan langere tijd bij je blijven maar ook wisselen. Je hebt vaak ook meerdere gidsen. Zij omhullen ons met liefde, maar laten ons altijd vrij in onze eigen keuzes, want we hebben namelijk een eigen vrije wil gekregen.

Ook is het mogelijk om te schrijven met een overleden dierbare die langer dan één jaar is overleden. Het is uiteraard alleen maar mogelijk als de ziel van de overleden contact wil leggen. Je kunt het dus nooit afdwingen. Op deze manier is het mogelijk om een boodschap te krijgen of contact te leggen met gene zijde.