Healingen

Mahatma healing sessie

Tijdens een healing sessie werk ik over het algemeen met verschillende vormen van energie. Voorafgaand aan een behandeling stem ik mij af op jouw I AM Presence (jouw Hogere Zelf), zodat ik intuïtief weet welke energie ik ga inzetten.

Mahatma Sessie

De Mahatma energie kan worden ingezet bij de volgende klachten:
- stress
- burnout
- vermoeidheidsklachten
- angsten
- slaapproblemen
- ADHD
- trauma
- allergieën
- rouwverwerking enz.

Blokkades worden opgeheven en klachten verminderen of verdwijnen zelfs. Oude energie kan worden losgelaten, zodat er ruimte komt voor nieuwe energie en alles weer kan stromen vanuit je eigen kracht. Het energetisch systeem wordt als het ware opgeschoond.

De Mahatma energie heeft een harmoniserend en balancerend effect en dit zorgt voor meer ontspanning in het lichaam waardoor er heling kan plaatsvinden.

Kosten Healing Sessie: € 75 (behandeling van een uur plus intake gesprek) 

​Behandelingen zijn nooit een vervanging van reguliere zorg en derhalve zal er ook nooit een diagnose door mij gesteld worden. Bij fysieke klachten ga je altijd eerst naar de huisarts.

​Wél kunnen de behandelingen als aanvulling erg waardevol zijn omdat er op deze wijze niet alleen op het fysieke vlak gewerkt wordt (regulier), maar er daarnaast ook aandacht, erkenning en heling is op emotioneel, mentaal en zielsniveau.

Alle behandelingen en consulten tegen contante betaling en alleen op afspraak.

Om een afspraak te maken, kun je mij bereiken op 0495-534051 of het contactformulier invullen.

Tijdens de healing werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je helaas niet deelnemen als je epilepsie of   een pacemaker hebt, en als je een ernstige psychische stoornis zoals schizofrenie of een andere stoornis hebt.
Het (bewust) verzwijgen hiervan komt geheel voor eigen risico.

Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de Algemene en Aanvullende Voorwaarden