Innerka betekent terug naar je innerlijke kern, daar waar je eigen kennis en wijsheid ligt opgeslagen.
Weer vertrouwen op je intuïtie, eigen innerlijke kracht en in contact komen met je ware zelf.
Ons logo bestaat uit een piramide, een levensbrengende kracht. Elk vlak bestaat uit drie punten, welke lichaam, geest en ziel representeren. Zoals ook bij de mens, de ware kracht schuilt van binnen.

Mijn naam is Davie Broers (1957), getrouwd met José en vader van twee kinderen.
In mijn loopbaan ben ik ruim 20 jaar werkzaam geweest als verpleegkundige in een ziekenhuis en heb ik me op laten leiden binnen de specialisatie oncologie (kanker) verpleegkundige. Naast mijn werkzaamheden binnen ons bedrijf Innerka ben ik momenteel verpleegkundige in een zelfsturend team in de thuiszorg. Ik ben dan ook BIG geregistreerd bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport met het nummer 19002207430.(www.bigregister.nl)

Als oncologie verpleegkundige zag ik hoe mensen met kanker op verschillende manieren omgaan met de diagnose en de ziekte. Ook waren er mensen die deze nare ziekte gebruikten om een positieve draai aan hun leven te geven. Deze mensen inspireerden mij, de resultaten welke ze hiermee behaalden zetten mij aan om andere behandelmethoden te onderzoeken.Mijn naam is José Broers – Van den Boomen (1961), getrouwd met Davie en moeder van twee kinderen. Op een liefdevolle manier begeleid en ondersteun ik binnen onze praktijk. Met een positieve instelling bied ik jou een luisterend oor en verfrissende inzichten in je situatie. Door mijn grote kennis van voedsel en natuur help ik je op weg naar een hoge kwaliteit van leven waardoor gezondheid, vitaliteit, harmonie en geluk ook jou zullen toebehoren.

Binnen Innerka verzorgen wij samen de intensieve coaching en begeleiding. We gebruiken hiervoor o.a. hypnotherapie, ontspanningstherapie en emotionele acupressuur als Emotional Freedom Technieken (EFT).

Ook bieden wij holistische behandelmethoden als Bach bloesem (vloeibare plantenextracten), magnetiseren (overbrengen van energie), healing en lachyoga (Indiase ontspanningsvorm).

Davie is gecertificeerd als Lachyoa Leader en Lachyoga Teacher. Hij geeft samen met José workshops en mag andere opleiden tot Lachyoga Leader.

Klik hier voor meer info over wat we doen.

Wij helpen je graag om weer lekker in je vel te zitten.
Samen werken we aan het verbeteren van jouw gezondheid.