Mijn naam is Davie Broers

Ik ben geboren in Weert, maar groeide op in het Brabantse land en wel in de gemeente Cranendonck. Ruim 40 jaar was ik werkzaam in verschillende disciplines van de gezondheidszorg. O.a. in de oncologie. En als zodanig heb ik vele congressen in het land bezocht. Ik ben dan ook BIG geregistreerd bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport met het nummer 19002207430.(www.bigregister.nl)

Als oncologieverpleegkundige heb ik dus veel te maken gehad met mensen die hun strijd voerden tegen die kwaadaardige gezwellen. Dat is een zware strijd. Maar er waren mensen die deze nare ziekte zowaar gebruikten om een positieve draai aan hun leven te geven. Deze mensen inspireerden mij. De resultaten welke ze hiermee behaalden zetten mij aan het denken en spoorden mij aan om ook andere behandelmethoden te onderzoeken. Dat heb ik dus gedaan. Zoals dat ik tijdens een van de congressen zelf in aanraking kwam met lach oefeningen en leerde hoe belangrijk lachen is. Daarom volgde ik de opleiding voor lachyoga leader en teacher en geef ik als lachcoach workshops. Zo ontstond www.innerka.nl.

Ik vind het geweldig om samen met mensen te lachen en heel prettig als ik een bijdrage kan leveren aan hun welzijn. De verbinding die er ontstaat tussen de deelnemers is heel mooi om te ervaren. Je kunt altijd lachen en er hoeft zelfs geen reden voor te zijn. Lachen kunnen we allemaal en daarom is het belangrijk om deze tool in te zetten zoveel als mogelijk is. Lachen biedt vele voordelen in ons dagelijks leven maar ook voor onze gezondheid.

Ik word gelukkig als ik een workshop lachyoga verzorg en daarbij informatie kan geven en oefeningen met de deelnemers kan doen om de lach zoveel mogelijk te laten stromen. Het geeft mij energie en veel vrolijkheid.

Mijn naam is José Broers - van den Boomen en ben getrouwd met Davie. We hebben twee kinderen en ook al kleinkinderen.

Ik ben geboren in Zeelst (gemeente Veldhoven) maar groeide op in de gemeente Cranendonck.

Op een liefdevolle manier begeleid en ondersteun ik binnen onze praktijk. Met een positieve instelling bied ik jou een luisterend oor en verfrissende inzichten in je situatie. Ik heb veel kennis opgedaan wat betreft voeding en natuur en help je graag op weg naar een betere kwaliteit van leven waardoor gezondheid, vitaliteit, harmonie en geluk ook jou zullen toebehoren.

Binnen Innerka verzorgen Davie en ik samen workshops lachyoga en coachen we. We willen je graag verder helpen op je levensweg. Daarbij maken we gebruik van meerdere disciplines.

Klik hier voor meer info over wat we doen.

Wij helpen je graag om weer lekker in je vel te zitten.
Samen werken we aan het verbeteren van jouw gezondheid. Zowel lichamelijk als geestelijk.

Naast bovenstaande kun je op de website zien welke activiteiten we nog meer bieden.

Meedoen aan lachyoga? Geef je meteen op voor de eerstvolgende workshop!

Maak een afspraak met Lachyoga Limburg