Innerka, coaching & begeleiding met een lach en een traan

Welkom op de website van Innerka Coaching en Begeleiding.

Heb jij, of een van je geliefden of naasten, te horen gekregen dat je ernstig ziek bent?
De diagnose kanker is gesteld, je bent reeds een medisch traject ingegaan, echter je mist hierin de persoonlijke betrokkenheid of bepaalde effecten en resultaten.
Wil jij naast deze reguliere behandelmethoden ook het heft in eigen handen nemen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek!

Wij bieden je advies, ondersteuning en intensieve begeleiding. Innerka is zoveel meer dan een luisterend oor. Je zult bemerken dat oude patronen doorbroken worden en je weer met een positieve(re) mindset vol energie in het leven zult staan.
Samen laten we een ander licht schijnen op je kanker en gaan we opzoek naar de oorzaak van je ziekte. We gaan werken aan herstel, een oplossing, stressreductie, meer vitaliteit en zelfregie over jouw leven.

Wij behandelen volwassenen met de diagnose kanker, mantelzorgers, geliefde en naasten en mensen die preventief bezig willen zijn met een gezond en gelukkig leven. Zoals ieder mens uniek is, is ook elk traject bij Innerka uniek. Samen bekijken wij wat jij nodig hebt, waarvoor we vervolgens een plan opstellen om je weer in balans te krijgen.

Naast bovenstaande verzorgen wij workshops Lachyoga. Lachyoga stimuleert het zelfgenezend vemogen en heeft verder vele positieve effecten voor lichaam en geest.

Zie voor meer informatie het item Lachyoga.

  • Activiteiten

  • 3 september 2022
    13:00 - 14:00
    KennisMakers Lachyoga
    Wilhelminasingel 250, 6001 GV, Weert, LI , Nederland

Deel dit via:

Meedoen aan lachyoga? Geef je meteen op voor de eerstvolgende workshop!

Contactformulier