Ervaar de helende kracht van jouw lach

De helende kracht van de lach

Lachyoga LimburgWaarom lachyoga?

Waarom doet lachen zo goed? Omdat lachen zoveel positieve effecten heeft. O.a. dat je meer plezier en zelfs gezondheid uit het leven haalt.

Lachyoga is lachen zonder reden. Waarom zou je blij moeten zijn en een reden moeten hebben om te lachen? Dat kan dus ook zonder dat daar aanleiding toe is.

Lachen is niet aan grenzen gebonden. We kennen en kunnen het allemaal. Maar toch maken we er steeds minder gebruik van. Hoe komt dat? Kunnen we alleen nog maar lachen als daar een reden voor is? Dat is eigenlijk heel erg jammer, want met lachen verrijk je niet alleen je eigen leven, je kunt er zelfs de wereld om je heen mee verbeteren.

Als mensen leren om in de kracht van de lach te kunnen staan, is dat niet alleen heel goed voor zichzelf, maar zij inspireren tevens anderen om meer te lachen. En deze mensen helpen op hun beurt ook weer die betere wereld te creëren. Het heeft dus een sneeuwbaleffect. Lachen werkt aanstekelijk.

Blij en happy

Voel jij het leven als zwaar of moeilijk? Ben jij op zoek naar een uitlaatklep voor spanning, verdriet of zorgen? Ervaar jij chronische pijnen waarvan je verteld is dat je er maar mee moet leren leven? Heb je last van een burnout? Gaan er dagen voorbij dat jij niet gelachen hebt? Of wil je juist iets leuks doen met een groep om lekker samen met elkaar te lachen?

Dat kun je doen bij een teambuilding, of wanneer je je collega's beter wilt leren kennen of lekker eens uit je bol wilt gaan. Of als onderbreking van een lezing en om een fijne sfeer te creëren. Lachyoga is dan de juiste de manier om hier invulling aan te geven.

Iedereen dient in staat te zijn om blij en happy door het leven te kunnen wandelen. Daarom nodig ik je uit voor een workshop bij Lachyoga Limburg.

Hieronder enkele voorbeelden van positieve effecten van lachen

  • in no time ontspant het alle spieren in je lichaamLachyoga Limburg
  • het zorgt voor meer plezier
  • het geeft je innerlijk kracht en brengt je dichterbij jezelf
  • het zelfhelend vermogen van ieder mens wordt geactiveerd
  • het transformeert emoties zoals o.a. boosheid, verdriet enz
  • het doet de prestaties verbeteren
  • het geeft meer energie
  • het zorgt voor meer levensvreugde
  • het geeft meer zelfvertrouwen

Er is heel veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de positieve effecten van lachen.

Ik wil heel graag mensen handvatten aanreiken om positiever in het leven te kunnen staan. Er is niets zo mooi als een tevreden, blijmoedig en vervullend leven. Dat verdienen we allemaal. Lachyoga Limburg kan daar heel goed bij helpen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je weten hoe het voelt? Dat je zelf kunt ervaren dat je na een gezonde lachbui al zoveel lichter en optimistischer gestemd bent? Dat je zelfs je hele stemming in het positieve kunt veranderen? Dan zet ik de deur alvast voor je open......

Doe mee, want ervaring is blijkbaar de enige echte leermeester.  

Ik wil graag met je de lach verspreiden.

Zie artikel in dagblad De Limburger

Zie het artikel in magazine Spiegelbeeld: Lachen is gezond

Lachyoga LimburgDE HELENDE KRACHT VAN DE LACH !!!


Maak een afspraak met Lachyoga Limburg
Een deelnemer aan het woord.....

Wij vonden het ook heel leuk! We hebben veel reacties van het team gekregen dat ze het een geweldige dag vonden. Dankjewel voor jullie bijdrage daaraan. Het was een goede kickstart van een gezellige en vrolijke dag.

Wat hebben we gelachen, genoten en samen de verbinding opgezocht. We hebben met mooie kaarten van Innerka elkaar lieve, fijne complimenten gegeven. Het was anderhalf uur feest. Lachen,dansen en samenwerken.

Door de lachyoga bemerkte ik dat mijn lichaam tintelde, ik een een ontspannen buik en ontspannen schouders met nek kreeg, mijn gezicht zacht aanvoelde en vrolijk keek en ik de nacht erna zeer goed geslapen heb! Ik kan het iedereen aanbevelen. Een leuke groepservaring die een verbindend effect gaf en een vrij gevoel in mijn eigen lichaam.

Davie en José zijn bij ons geweest tijdens de teammiddag. Ons doel was om een activiteit te hebben waarbij we op een informele manier bezig waren met ontspanning en teambuilding; aandacht voor eigen welbevinden en het groepsgevoel. Dat was een schot in de roos met Davie en José! We hebben een middag gehad waarbij we buiten onze comfortzone gingen, maar wel op een positieve, veilige manier.

Het was gisteravond een gezellige les. Leuke mensen met een heerlijke, oprechte lach. Heb echt genoten. Dank jullie wel hiervoor.

Ik zou het iedereen wel willen adviseren die iets speciaals wil doen voor familie of vrienden. Het heeft onze groep echt goed gedaan. Zo onbevangen met elkaar lachen doet de band versterken en ook al onze problemen vergeten voor een middag en dat was wel nodig. Iedereen van onze groep heeft zijn zorgen en dit was eens echt lachen.

Humor is de beste heelmeester, soms is het lachen tot je breekt om je vervolgens weer heel te voelen. Dit is nou eens een leuke ervaring! Lieve Davie en Jose, we treffen elkaar vast wel weer.

Wat hebben de mensen van jullie genoten op de Body & Soul beurs. Bedankt voor jullie leuke workshop!

Met lachyoga laat je al je spanningen los en ga je opgelucht weer naar huis.

De workshop vond ik een hele bijzondere ervaring, Ik heb weer ervaren dat lachen je energie geeft én dat sneller verbinding met anderen wordt gemaakt.  Fijn om dit onder professionele begeleiding van Davie en José te hebben mogen meemaken.

Dank jullie wel!! Het was echt super leuk en gezellig. Een mooie aanwinst voor het weekend! We hebben genoten van jullie aanwezigheid. Mooi om de veranderingen bij elkaar te zien en te ervaren wat vreugde met een mens kan doen.

Meedoen aan lachyoga? Geef je meteen op voor de eerstvolgende workshop!

Maak een afspraak met Lachyoga Limburg